Darling Clementine

What I wanted was to post a few pictures of my humble little house. But I didn’t have the time (and light) yesterday. And today the same problem… So instead I do a little post about something I’d like to have in my house. These pretty little cushion covers from Darling Clementine (beautiful name too!). I especially love the one with the red head, she looks a little Joan Holloway-ish to me. I’ll let you know when they finally land on my couch! 

pictures from http://darlingclementine.bigcartel.com
Advertisements

4 responses to “Darling Clementine

 1. Haha, uiteindelijk ben jij dan toch ook besmet met het blogvirus! Toch hopelijk wel met een feministische touch, neem ik aan? 😉 Ben erg benieuwd naar je huis, dus gauw foto’s maken wat mij betreft! (het weer/licht is wel echt hopeloos momenteel, al wordt het gelukkig al wel weer iets lichter, is mijn indruk. Het was de eerste weken met Rosa zo moeilijk foto’s van haar maken, dat moest dan ergens tussen 12 en 2 ofzo want anders was het nog of al weer half-donker, maar nu begint dat weer wat makkelijker te worden…
  Grappig trouwens, de gelijkenis van de vrouw op het kussen met Joan Holloway, ik zie wat je bedoelt! Misschien de inspiratiebron? (zij is wel echt jaren 50-perfectie)

 2. Darling Clementine is ge-wel-dig. Hun tumblr vind ik ook super. Ik heb deze kussens ook op mijn verlanglijst staan voor op mijn nieuwe bank, maar ik zoek eerst een bijpassend plaid en dat blijkt érg lastig. Was verliefd op een dekentje van Donna Wilson (koraalrose met groen!) maar die bleek veel te klein. Ik heb er nu een op het oog van Ferm Living, maar die vind ik eigenlijk mwoah. Heb jij nog tips?

  (En dat januari-licht, damn het.)

 3. @ Nina Inderdaad! Ik ben zelfs al best een tijdje besmet. Ongeveer sinds ik besloot er een scriptie aan te wijden 😉 Maar ik deed er steeds maar niets mee omdat ik ergens dacht ‘wat moet de wereld met nog een Bosch meisje dat blogt?’ Maar daar ben ik toch maar over heen gestapt.
  Ik weet niet of die feministische touch gaat lukken! Ik ben toch meer een ‘do as I say, not as I do’-meisje en niet echt het practice-what-you-preach-type. Maar ik zal het proberen..
  Enne jij ook een Mad Men fan? Dat had ik natuurlijk wel kunnen raden! 😉

 4. @ Iris nou dan kunnen we een race houden wie ze eerder heeft! Je moet trouwens wel kunnen winnen van me. Ik ben druk aan het sparen om in maart naar Istanbul te kunnen! Plaids zijn lastig, ik word er ook gek van. Jij bedoelde zeker die rainy day van Donna Wilson, daar heb ik ook naar gekeken maar dan de zwart-wit versie, maar inderdaad veels te klein! Ik had zelf ook nog deze gevonden: http://www.ladak.nl/webshop/ maar die vond ik eigenlijk te duur. Aangezien ik met dezelfde zoektocht bezig ben zal ik je op de hoogte houden als ik nog wat tegenkom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s