Istanbul! Traveling tips anyone?

I don’t think I can be any clearer: In about 2 weeks I’ll be in Istanbul! It’s my first time, but after hearing so many good things about this city, I couldn’t be more excited. Of course I don’t want to miss out during my little trip. So if anyone knows a really good spot that I absolutely NEED to check out, I’d really like to hear your suggestions!

Advertisements

11 responses to “Istanbul! Traveling tips anyone?

 1. Oh, daar moet ik even over na gaan denken… Ben twee keer in Istanbul geweest en heb echt een beetje mijn hart verloren aan die stad! Ik mail je anders wel even… Zsm!

 2. Jammer genoeg ben ik er nooit geweest. Maar ken je die 100% reisgidsen? Daar heb ik goede ervaringen mee, die is er vast ook in een Istanbul-variant. Geniet van de voorpret!

 3. Ja joh, vast! En als je je toch niet in kunt houden kun je via hier misschien wat vinden: http://blogsearch.google.nl/?hl=nl&tab=wb. Oh, ik ben jaloers zeg!

 4. Geen Istanbul-tips helaas, wel jaloers dat je erheen gaat! Veel plezier alvast!

  Vandaag liepen Iris (enigheid) en ik door de stad en zagen we een heel schattig huisje, het zag er zo leuk uit, dus wij stiekem binnen spieken, was het gewoon jouw huis! We herkenden het aan je keuken. Wat woon jij gaaf zeg!

 5. Inderdaad, nieuwsgierige wij spiekten naar binnen bij het leuke huisje en herkenden je keuken. Wat woon je leuk!! (En nee, we hebben niet uitgebreid staan gluren hoor… ;))

  • Hey Iris en Anki, haha, wat leuk dat jullie gewoon voor mijn huis stonden! Het was vast niet zo opgeruimd als op de foto’s 😉 En bel de volgende keer maar gewoon aan hoor, dan geef ik jullie een tour (die duurt niet erg lang want binnenstadhuis = niet groot) en een kopje thee!

 6. Hoi, Beland net via-via op je blog. Leuk!
  Istanbul is zo tof. Ik ben vorig jaar geweest en vooral de straten buiten en rondom de grote bazaar zijn erg leuk. Ik ben erg dol op stofjes en lint en kon mijn hart ophalen bij de Tekstik buurt. Ze hebben daar buurten met alleen maar stof, of met alleen muziekinstrumenten of papierwaren, super! Als je naar de bekendste winkelstraat van Istanbul gaat, de Istiklal Cadessi, en je neemt dan de zijstraatjes kom je vanzelf in een creatieve buurt vol met tweedehandwinkeltjes en andere creatieve zaakjes. Veel plezier!

  • @ Eefje Bedankt voor je goede tips over de zijstraatjes van Istikal. Daar heb ik echt wat aangehad! Ik ben allerlei leuke vintage winkeltjes en nog veel meer tegen gekomen!

 7. Oh goed zo! Heb je veel gekocht of vooral heerlijk rondgekeken? Verrassend al die zaakjes vind je niet? Ik kon niet meer stoppen met rondslenteren daar, helaas was man het eerder beu…

  • @ Eefje: nou, vooral een beetje van allebei. Dingetjes gekocht maar ook echt mijn ogen uitgekeken. En helaas, in Istanbul wisten ze ook maar al te goed de prijs van mooie vintage…. Maar mijn aankopen laat ik zeker ook nog wel even zien hier!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s