Washi Tape Everywhere!

Masking tape or washi tape is all the rage right now. I’ve seen it in all kinds of beautiful forms and shapes. And of course I’ve got a couple of rolls myself, I’ve been using them on my calendar, notebook, diary and gifts of course! But I haven’t been very ‘innovative’ with it yet. Even though there many brilliant books you can buy on the subject. Today I found a magazine in the bookstore, Marie Claire Idees. I was instantly drawn to it when I noticed the tree on the cover was actually made of washi tape!Marie Claire Idees stylists did all kinds great things with washi tape that I never even though of. So I guess it’s time for me to get out of my safe zone (paper) and start applying some washi tape around the house![images from Marie Claire Idees]

PS: please forgive me the quality of the pictures. I couldn’t find them on the web, so I had to resort to the old school taking-photo’s-of-pictures-method, and I did that very hastily…

Advertisements

2 responses to “Washi Tape Everywhere!

  1. Die boom is geweldig! Ik ben zelf ook in het bezit van een flinke collectie tapejes (heb me zelfs laten verleiden tot de aanschaf van zo’n speciale mega-tape-dispenser waar je iets van twaalf rolletjes naast elkaar op kunt bevestigen, dat staat zo leuk! ;)) en zit ook wel eens te denken om iets op de muur te maken, maar vraag me toch af of dat blijft zitten. Heb wel eens papieren dingen ermee op de muur geplakt maar dat kwam toch weer erg snel van de muur af.

    (en ps: geniet van Istanbul! Ben erg benieuwd naar je ervaringen…)

    • Ik heb nog niet zoveel tapejes dat ik een hele boom kan maken op mijn muur. Maar inderdaad, het valt er vast ook weer gauw vanaf. Maar ik heb hier nog wel een deur met glazen panelen waar het misschien wel beter op blijft zitten. En volgens mij heb ik die tape-dispenser inderdaad wel ergens gezien online, ik was ook in de verleiding, maar hebt uiteindelijk niet gedaan. Misschien als ik een mooie werkruimte had zoals jij…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s