Mini bed for Mini

Mini is approaching the age of 2. Also he’s pretty damn big. That means that soon our little baby bed won’t be big enough. I’ve been submercing myself in the world of toddler beds. But I just can’t seem to find something i really like. Actually that isn’t the problem, I can find all kinds of things I like, I just don’t like the price tags of those items. Ever since Nina blogged about the Juno bed, I’ve been pretty much obsessed by it. Also I thought it was quite practical to have a baby and toddler bed combined. 

But I couldn’t really find a place to buy them. And when I did, the price was pretty outrageous. Recently I found them in Holland here. But still, a little to expensive for a baby (in my mind). So mini ended up sleeping in a little cot I got of marktplaats (dutch ebay) and painted. I kind of hoped to do the same trick with his next bed. But marktplaats hasn’t been very helpful. I couldn’t find anything to my liking. Then I just started googling, and I found some pretty cool beds. Like the ones by Piet Hein Eek and the one by Kalon studios. But those are completely out of my price range![left to right: Ioline toddler bed/sebra kili bed/Ioline toddler bed/Piet Hein Eek/Piet Hein Eek/Ubabub nifty junior bed]

So now I am a little bit lost…. And I’m starting to think I might as well buy the Minnen bed from Ikea. They’re kind of nice, right?

Advertisements

7 responses to “Mini bed for Mini

 1. Dat Juno-bed is zo mooi. Ik heb het al vaak in woonbladen gezien, maar wist niet dat het nieuw gemaakt werd. Mocht ik ooit een kind krijgen dan vind ik het wellicht de investering wel waard…

 2. En dat bed van Ikea is best gaaf vind ik. Alleen die krullen vind ik minder.

 3. Misschien kunnen de krullen eraf? Want dan is ‘ie juist erg gaaf!

 4. Haha, nu ga ik iets heel rolpatroonbevestigends zeggen, maar ik vind het IKEA-bedje eigenlijk een beetje meisjesachtig… Inderdaad, door die krullen!
  Heb even gauw wat zitten zoeken op Marktplaats maar ik zie inderdaad weinig leuks… Dit misschien?
  http://link.marktplaats.nl/436576994

  • Wow! Die link is wel goed zeg! Dat komt een heel eind in de buurt van wat ik eigenlijk zocht. Nog maar eens marktplaats afstruinen dus.
   En ja, helaas is het ikea-bedje met die krullen lichtelijk meisjes-georienteerd. Gggrrr! Soms raak ik behoorlijk gefrustreerd van die ‘grote winkels’ waar het er in feite op neer komt dat er voor jongens minder leuke dingen zijn dan voor meisjes. Dan vraag ik me toch altijd af: ‘waarom?’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s