This just flew in

I ordered two prints from Etsy a while ago. And they just arrived!

The one that says ‘When life hands you lemons make a gin and tonic’ I got from Dear Colleen on Etsy. I thought it was really funny and very uplifting in ‘dark times’. The Japanse print I found at OneLittleBird Studio on Etsy, who did a wonderful thing by the way, all the profits of the shop went to Japan. i love the print, it’s so serene and peaceful. Also, I found out that it was featured on Decor8 like last week. And rightly so!

Advertisements

6 responses to “This just flew in

  1. Wow, prachtig! Wat zijn er toch schitterende dingen te koop op etsy hรจ? Ik heb mezelf een print-koop-verbod opgelegd, ik heb er gewoon geen plek meer voor. Jammer. Denk dat ik binnenkort toch maar weer eens wat moet gaan vervangen…

  2. Wow, goede keuze! Die bovenste foto herkende ik inderdaad, ik vind die print in z’n eentje nog mooier dan naast de kersenbloesemklok. En die gin en tonic poster heb ik ook al eens voorbij zien komen: fantastisch! Smaakt dat drankje eigenlijk?

    Ik heb laatst voor het eerst prints via etsy besteld. Maar ze zijn waarschijnlijk zoek geraakt in de post…

    • De klok is eigenlijk een boek! Ook een cadeautje voor mijn verjaardag. Het is zo’n mooi boek dat ik het eigenlijk niet over mijn hart verkrijg om deze in de boekenkast te zetten. Enne eigenlijk lust ik helemaal geen gin & tonic, maar Vriend wel! Maar ik vond het wel leuker klinken dan ”lemonade”. Wel jammer van jouw prints zeg!

  3. Ik zag vandaag dat boek toevallig in de boekhandel liggen, dus ik had m’n fout al ontdekt. ๐Ÿ™‚ Prachtig boek zeg! Ik vind de combinatie mooi, maar het wordt een geheel omdat ze zo in hetzelfde thema vallen, terwijl die print in z’n eentje erg opvallend is. (Ik dacht trouwens dat ik die bovenste foto uit een woonblad/blog herkende, haha!)

    • Mooi boek he? Ik kan het dus echt niet in de boekenkast zetten. Enne dat kan best dat je het boek ‘herkende’ uit een woonblad, het stond namelijk laatst in de 101 woonideeen ofzo! Maar die foto was inderdaad niet uit mijn huis en met mijn boek (jammer genoeg ;-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s