Great idea by Ikea

I know this image has been blogged like a million times. But I just couldn’t resist, I’m obsessed with it! The origin of these images is this swedish ikea site. And with a little DIY you can have your own version of this beauty! The manual that goes with it is in Swedish, so this is what I think it says:

Take a couple of these:Paint the inside in a few fresh colours.Stack them in a way you like. Attach them with binder clips. Taadaaaaahh! You’re done. I’m hard at work figuring out where to put them. They’ll probably end up in my imaginary living room again…

Advertisements

5 responses to “Great idea by Ikea

  1. Those are so cool! Love it!

  2. Nou ja zeg, da’s grappig! Ik had dus (zonder dit plaatje ooit gezien te hebben, maar dit soort dingen zijn natuurlijk wel eens ooit eerder gedaan) precies zoiets in gedachten ooit als kast voor de babykamer! Allemaal mooie kleine kistjes, eventueel afgewisseld met wat andersoortige kleine kastjes/plankjes, en daar dan een hele gave kastenwand van maken. Maarja, ik kon dus nergens goede kastjes/kratjes vinden. Heb nog gezocht naar wijnkistjes en wilde ook eens gaan vragen of ze die misschien voor me over hadden bij een wijnhandel, maar ja, dat gaan vragen daar ben ik dan uiteindelijk toch weer te schijterig voor. En bovendien werd ik naarmate de zwangerschap volgde steeds slomer en luier, en moest ik ook wel toegeven dat het mini-kamertje van 6 vierkante meter toch wat aan de kleine kant was voor zo’n imposante kastjeswand (en dan heb ik ook nog eens een vriend met 2 totale linkerhanden die pas op z’n 37e ofzo -zeer onlangs- voor het eerst een boor in zijn handen gehad heeft, dus ik vreesde dat mijn mooie idee wel eens buitengewoon knullig uit zou kunnen gaan pakken). Nou ja, lang verhaal, het idee is dus nooit in productie gegaan. Maar ik vind zoiets dus wel ontzettend mooi (en feitelijk is het dus weliswaar wat werk, maar niet moeilijk!)

    PS We gaan het peuterbedje overigens felgeel schilderen, ben heel benieuwd wat het gaat worden!

    • Ja, ik ben dus echt gek op van die verzamelde-doosjes-kasten of zoiets als bij DIT vind ik ook prachtig. Wel een heel leuk idee, ik hoop zoiets toch ook echt een keer uit te voeren. Vriend hier is trouwens ook niet echt klus-materiaal. Al is hij wel wat eerder met een boor vasthouden (wat de eerste paar keer resulteerde in gaten op de foute plaatsen! Héél handig). En ik ben erg benieuwd naar Rosa’s nieuwe bedje! Grappig detail: als ik wel voor het ikea-bedje was gegaan, zou ik dat ook geel hebben gespoten. Maar mede dankzij jou heb ik de marktplaats-zoektocht nog niet opgegeven!

  3. Ik leef waarschijnlijk onder een steen, maar deze uitvoering met clips kende ik nog niet.Gaaf zeg, dat het kan met die boxen van IKEA! Eigenlijk vind ik het leuker dan de ‘bekende’ variant met kratjes, die je inderdaad overal ziet.

    • Fijn dat jij het dan nog niet gezien had, dat maakt de post in ieder geval de moeite waard! Ik had het inmiddels al op minstens 3 andere blogs gezien. Dus ik twijfelde of ik het dan óók moest doen. Ik vind deze versie ook leuker dan die met de kratjes, vooral vanwege de leuke kleurtjes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s