Swans

I’ve completely missed this film, I tried to go (twice) but somehow failed miserably. And these gorgeous film posters by La Boca make me wanna go even more! Ah well, I’ll just watch an illegal download…

[images from La Boca]

Advertisements

2 responses to “Swans

  1. Vond het een rare film… Hij begon mooi, maar ontaardde naar mijn idee echt totaal in een soort bizarre ketchup-horror. Maar goed, er waren ook mensen die hem erg mooi vonden geloof ik!

    • Das ook grappig, ik was net op jouw blog mijn commentaartjes aan het achterlaten!
      Ik heb idd goede en slechte dingen gehoord over de film. Maar mijn nieuwsgierigheid wint! Ik ga ‘m wel nog eens kijken…. Maar ik ben er op voorbereid dat het misschien niet helemaal de ‘beste film ooit’ wordt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s