Nothing like a blog…

… to make you realize that you desperately need a new camera. TV-commercials about camera’s always make me drool and I often think ‘THAT is the one I want!’ But of course these commercials are just very pretty and hardly ever say anything about the actual functions of the camera. Internet always leeds me to believe that I need a single-lens reflex camera. Those are quite valuable and often very professional. So is that really what I need? I get confused by all the possibilities. I might as well get this one:

[image by  Kiel Johnson via booooooom.com]

At least it’s pretty, but will it work??

btw: tips on really great camera’s are welcome!

Advertisements

4 responses to “Nothing like a blog…

  1. Ik wil ook zo graag een nieuwe camera! Maar moet er eens echt induiken. En dat durf ik eigenlijk niet, bang dat ik weer eens doordraai..

  2. Oh joh, die nieuwe camera is het beste wat me dit jaar is overkomen. (nou ja, qua aankopen dan..) Het was een rib uit mijn lijf, maar wát een foto’s maakt dat ding! Ik had een hele goede koop aan mijn Nikon D90, veel geluk mee gehad, maar als dat niet gelukt was, had ik voor de Nikon d3100 gekozen. Ze maken er nu op tv veel reclame voor, met Jamie Oliver.

    Ik heb me er ook anderhalf jaar in verdiept overigens, voor ik de knoop doorhakte. Dus als je iets wilt weten, vraag gerust, of mail me. Bij City Photo in jouw stad heb ik trouwens ook goede voorlichting gehad. (‘ook’, want ik ben natuurlijk bij meerdere fotografen geweest)

    • Ja, die Nikon D3100 vind ik dus ook behoorlijk fantastisch, daar heeft die mooie tv-reclame ook wel wat mee te maken.
      Inderdaad best lastig dus, een goede camera kopen. Enne, als ik vragen heb hoor je zeker van me!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s