Thrift store finds

Here are some of my thrift store finds from the last weeks. I’m really happy with them, even though they haven’t all been given a good place yet!

 • A great little bowl (is that even the proper name?) that looks great on a table but you can also hang it on your wall. It’s still in a horizontal position at the moment.
 • Then I found a cute little pink ashtray (unfortunately the clubmaster ray ban in the background was not thrifted). I really love fifties ashtrays like this, though I really really dislike smoking! So I use them for storing important items like earrings and mints.
 • And I discovered an old poster with the alphabet that once belonged in a school. I have no idea where to hang it yet. But I’m sure we can work something out.
 • Finally I got this West-German vase. Usually I’m not a big fan of those because most of them have a brownish colour scheme. But I do really like this! The white, blue and yellow are so bright and fresh. Also, they really go with my shoes…

Advertisements

6 responses to “Thrift store finds

 1. Ik ben zo jaloers op die schaal en de vaas… Je hebt dit alles toch niet in één keer gevonden hè? Ik kom ze namelijk bijna nooit tegen, pastelkleurige schatten.

  (Zal ik je mijn rommelmarkt-geheim vertellen? Ik pluis de gratis stadskrantjes na, daar staan vaak advertenties in!)

  • Haha, nee hoor. Ik heb echt niet alles in 1 keer gevonden. Was het maar zo’n feest! Bedankt voor je tip, dat zijn zeker van die boekjes die je niet krijgt als je een Nee en Nee sticker op de deur hebt… 😉

 2. Prachtige schatten, vooral dat schaaltje! Maar ook de poster… Tja, soms heb je veel geluk met ‘thrift shoppen’, en soms helemaal niet. Ik kom al maandenlang helemaal nergens meer qua kringloopwinkels, dus ben benieuwd hoe het met mijn geluk staat als ik weer eens ga!

  • Toen Mini nog ienieMini was kwam ik eigenlijk ook zelden meer in de kringloopwinkels. Gelukkig woon ik nu een beetje dichtbij en kan ik ‘zo maar’ eens langs gaan. Volgens mij zit het met jou geluk eigenlijk wel goed, ik heb al heel wat prachtige dingen zien langskomen op jouw blog!

 3. Ja juist ja, die blaadjes. Maar ik lees ze dan ook. En soms staat er een leuk artikel in. Af en toe. 😉

 4. Goeie vondsten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s