Mini bed for Mini #2

No, I haven’t given up! There’s no plan B Ikea bed in our house yet.  I’m still looking for that lovely vintage mini-bed. Meanwhile, I have come up with an alternate plan B. It’s a ‘kajuitbed’. It’s really a very simple concept. But I must say I really really like its clean form. Besides this must be the easiest bed ever to paint. And maybe, just maybe if I ask my dad real nice, he can even build one himself….

Advertisements

3 responses to “Mini bed for Mini #2

  1. Ik vind hem vooral in de middelste, houten variant heel leuk! En ja, je zou zeggen dat zoiets redelijk eenvoudig gemaakt moet kunnen worden… (door de juiste mensen uiteraard, want hoe makkelijk ook, ik zou zoiets zelf echt niet kunnen maken!)

    • Haha, ik kan het denk ik ook niet makkelijk zelf maken. Maar gelukkig heb ik dus wel een héél handige vader die nog meer handige mensen kent. Ik heb nog niet definitief besloten wat ik ga doen. Maar vriend was wel heel erg enthousiast geworden over het idee. Dus misschien toch maar een zelfgemaakt bedje voor mini… Hebben jullie rosa’s nieuwe bedje al in gebruik?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s