The Only Place

I’ve been rather absent in blog land this last week or so. I was pretty reoccupied with getting all of my assignments finished. Turns out, combining a Master’s study with work and a kid isn’t as fun as it’s cracked up to be. I’ve been sitting behind my computer non stop, no fun stuff, strictly theorists and philosophers only! While working on complicated stuff like Ranciere and Bourriaud, in the back of my mind I could only think about one thing: My Bedroom. And how much I wish I could be in my bed right now and possibly stay there for a couple days after that. So here’s a little peek into my bedroom. The only place I really really wanted to be this past week.

It’s pretty small but I love it. By the way: I avoided photographing the messy bit ! 😉

Advertisements

7 responses to “The Only Place

 1. He, een nieuwe studie? Je was toch klaar? 😉
  Ik heb jouw advies (maak die scriptie af voor de geboorte van je baby) ook niet helemaal waar kunnen maken, moest nog een paar kleine dingetjes maar dat is er de laatste tijd helemaal niet van gekomen… Ben nu op R’s eerste kinderopvangdag dus maar met gezwinde spoed aan de slag gegaan!

  • Had ik je nooit gezegd dat het mijn BA scriptie was? Want dat is het dus. Ik zat in mijn 3e jaar kunstgeschiedenis en dacht oh, die scriptie komt wel af en dan doe ik mijn master gewoon een half jaartje later. Dat half jaartje werd 1 heel jaar! Dus nu doe ik mijn MA in deeltijd. En zo rond het afronden van het schooljaar, is het even druk! Daarna moet ik nog even studeren van sept t/m dec en dan heb ik alleen nog een scriptie voor de boeg. Vandaar natuurlijk ook mijn ‘advies’ aan jou! Wat goed van je dat je meteen aan de slag bent gegaan zeg. Helemaal met het mooie weer van vandaag. Dus zet ‘m op!

 2. Oh help, dus je moet je studie nog afronden naast 4 dagen werken (toch?) en kind? Wow, petje af daarvoor! Met mij gaat het nu ook goed, ondanks op en neer moeten om Rosa te voeden ben ik toch al erg goed opgeschoten vandaag. Gelukkig maar. Het leek de laatste tijd wel alsof mijn hersenen één grote warrige brei waren, maar dat waren ze ws ook na een hele dag alleen maar zorgen. ‘s Avonds studeren werkt voor mij gewoon echt niet. Maar nu zo’n dag met frisse energie aan de slag gaan lukt beter gelukkig…
  Als je weer wat meer tijd hebt eindelijk die park-date een keer plannen? 😉

  PS En ahem… ‘alleen nog een scriptie’? Ik (voor wie dat een molensteen was) zeg maar even niks! 😉
  Hoewel zo’n masterscriptie qua hoeveelheid werk geloof ik niet vergelijkbaar is met een doctoraalscriptie he, als je ook al een BA scriptie geschreven hebt?

 3. Ik mis studeren af en toe, het diep in materie duiken en het met gelijkgestemden over verschillende onderwerpen hebben. Maar die deadlines: pffff, die mis ik niet! En dan had ik nog niet eens een fulltimebaan noch een kind. Succes!

  PS Ik zeg ook niks over ‘alleen een scriptie’ 😉

  • @ Iris: Dat vind ik ook het leuke, diep in die theorie duiken! Helemaal omdat de meeste mensen in mijn omgeving toch vrij weinig hebben met al die cultuur- en kunstwetenschap.

   @ Nina & Iris: Haha, ik vind het ook niet ‘alleen een scriptie’ hoor. Dat is vals optimisme van mijn kant om mezelf moed in te praten 😉

 4. En zonder die moed kom je er niet. 😉 En wellicht vlieg jij er wel doorheen hoor. Ik heb hetzelfde met de weinige cultuurwetenschappers in mijn buurt. Maar tegelijkertijd merk ik ook dat als de druk van de ketel is (dus geen college) ik niet snel neig naar taaie stof. Omdat ik na mijn werk vaak al uitgeput ben, maar ook omdat in je eentje analyseren net niet werkt. Wanneer zijn je deadlines voor even voorbij?

  • Ik hoef nu nog maar 1 opdracht en daar heb ik een maand voor. Dus dat valt mee! En nog maar 1 college te gaan…
   Enne, ik pak ook geen boek van Foucault erbij als ik thuis kom van een dag werk, niet voor de lol in ieder geval. Maar soms zijn er van die dingen die je opeens opvallen en dan is het toch wel eens leuk om daar ook iets meer ‘in diepte’ over te praten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s