Queens Day finds

A little later than I would’ve liked, but still. I wanted to share my finds  from this years Queensday. Of course I wanted to go and rummage through the piles and piles of stuff that’s on offer at the Queensday flea markets. But since it was the only day in a long time (Mini was off with his grandparents) that we could actually sleep in a little, no need to say, the sleeping in won. But we did manage to go in the end. And I even found some great things for me and Mini: 

Advertisements

2 responses to “Queens Day finds

  1. Wat een gave vondsten (en leuke blogpost!) Ik was veel te laat op de rommelmarkt en heb maar 1 ding gekocht: een kerstbal voor mijn vader. Bij de kringloop vond ik afgelopen zaterdag daarentegen een tomado-rek voor 7,50. Jiha!

    • Ik was ook niet zo vroeg, maar in ieder geval op tijd voor een paar leuke dingen! Enne Tomado bij de kringloop? Niet slecht! Daar heb ik de helft van mijn rek ook gevonden. Ben benieuwd naar de jouwe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s