Watching Pink Clouds…

I’ve completely blanked out were I first saw the work of Filippo Minelli, but I remember loving it from the first moment I saw it. The coloured clouds are so dreamy in the beautiful mountain setting. They’re from the series Ongoing Shapes and a fine twist on landscape photography, don’t you think? Pretty Good Photography I’d say! I have a particular fondness for the pink cloud in the mountain.  

Advertisements

4 responses to “Watching Pink Clouds…

  1. Die roze is inderdaad het allermooist (lijkt echt op een wolk, en niet een rookbommetje ;)). Hoe staat het met je deadlines, zijn ze al voorbij?!

    • De meeste deadlines zijn voorbij. Nog maar eentje: 6 juni. Een essay van 4000 woorden over 3 theoretici die in de cursus zijn behandeld. Dus nog even dingen lezen als Walter Benjamin, Jacques Ranciere en nog eentje… Maar de druk is in ieder geval van de ketel!

  2. O fijn! Een essay van 4000 woorden is wel te doen, toch? Ik vond het het lastigst om er niet overheen te gaan. Walter Benjamin is ook wel om door te komen meen ik me te herinneren. Ranciere heb ik volgens mij nooit gelezen, al is ook alweer een hoop weggezakt. 😉 Succes nog!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s