Thrifted Lately

A while ago, I thrifted this awesome apple jar, it’s from Arabia (Finland). Luckily for me, I knew a little something about this particular pattern. It’s designed by Rajja Uosikkinen somewhere in the 50’s. The apple pattern is called Omena (which of course means apple ;-)). I didn’t know that by the way, I googled it. I also discovered that Esteri Tomula designed the actual ceramics. Anyway, I’m pretty happy with my beautiful find and the flowers too!

Advertisements

3 responses to “Thrifted Lately

  1. Jemig, gelukkige! Toch niet op de ‘Bossche kringlooproute’ gevonden he? (anders ga ik nu heel hard met mijn kop tegen de muur bonken dat ik mijn meisje niet wat vaker in de kinderwagen hijs voor een barre tocht langs al die winkels…) Wat een mooie!

  2. Wauw, die is fantastisch inderdaad, wat een geweldige kleuren! Vooral in combinatie met die bloemen. Nina, ik bonk even mee met mijn hoofd tegen de muur. (Ik vond laatst een Rörstrand Picknick potje , ik liep drie dagen op wolken.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s