Imaginary Garden

I don’t have a garden, but I bet this furniture would look great in my imaginary garden. 

Ernest Race designed these brilliant chairs around 1950. They were commissioned for the Festival of Britain in 1951. And now Race Furniture reissued them in these fab colours. I can only say: wow!

[ images via Dailytonic]

Advertisements

5 responses to “Imaginary Garden

  1. Mooi zeg, lijkt wel wat op Fermob!
    Ik heb gisteren nog lopen speuren of ik je huis kon vinden (was met Rosa in de stad op zoek naar o.a. een mooie jurk, als het goed is begin juli m’n buluitreiking! ;)), liep volgens mij door je straat maar zag nergens de keuken met lichtblauwe wand…

    • @ Nina: Fermob van van 50 jaar geleden dan wel 😉 Gisteren was ik wel thuis, maar ik heb een groot deel van de dag mijn luxaflex naar beneden gehad in een poging het mooie weer buiten te sluiten en me te concentreren op de laatste loodjes paper schrijven. Maar ik kan je wel verklappen dat mijn huisnummer 31 is… Is de jurk voor je uitreiking? Super dat alles gelukt is! Gefeliciteerd!

  2. Die schommelstoel is wat mij betreft ook prima voor binnen.. op een kleedje bij het raam 🙂 Leuke blog heb je, zoveel kleur.. daar houd ik van!

  3. Prachtig inderdaad, zo clean maar kleurrijk tegelijkertijd. Ik heb een tuinstel van mijn opa gekregen en die gaan we laten poedercoaten. Moet nu de kleur(en) gaan bepalen, lastig zeg…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s