Sneak Peak

Here’s a little sneak peak of the interior of our new house. It’s a house from the 30’s and luckily for us it still has a lot of its original details. This is also a bit of a curse, since it means that it need A LOT of work. We’re moving monday, going on holiday that saturday and we will continue fixing up our place after that. Today I’m posting some photo’s of our future living room. I’m not even gonna show you the kitchen! It’s really really underwhelming right now. It really requires more of a before and after kinda thing or maybe a work in progress thing. Anyway, here’s the what our living area looked like before we did anything to it:

Advertisements

17 responses to “Sneak Peak

 1. Good luck with your new home. It may be a lot of work but it will be lovely when you are done. Having so may original details is great.

 2. Wauw, wat mooi die deuren! Bij ons zijn ze eruit, maar volgens mij hebben er dezelfde deuren in gezeten. Die plafonds zijn ook prachtig zeg. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

 3. Wat gaaf, dat die details er nog inzitten, over het algemeen is de woningbouwvereniging niet zo genadig voor z’n oude woningen! Het wordt vast prachtig, nu alleen nog even hard werken… (en dan even vakantie vieren!)

 4. He? Nu heet ik ineens sophiemichielse??? Ik ben het gewoon hoor, je plaatsgenote Nina! 😉

  *krabt zich eens achter de oren wie Sophiemichielse dan wel mag wezen ;)*

  • Dat is wel een hele rare… Ik was behoorlijk benieuwd naar die sophie…. Ze wist dat het nieuwe huis woningbouw was! Hoe kon dat nou? 😉
   De details zijn inderdaad heel authentiek (met de nadruk op het woord ‘oud’) Deze week nog even uitpakken en dan gauw op vakantie! Het echte klussen komt daarna…. De woningbouw gaat trouwens ook nog allerlei dingen doen, er worden nog muren gestuct, nieuwe keuken en nieuwe badkamervloer. Dus dat wordt nog lekker druk!

 5. Oud = goed!, zeg ik! (behalve wanneer er muizen aan te pas komen… Als ik aan mijn vorige jaren dertig huisje in de Muntel denk, denk ik meteen aan muizen, iek!)

 6. Muizen blijven zeker op afstand dankzij een kat! (Hmm, ik wil niet op de zaken vooruit lopen, maar ik zie kattenoppasmogelijkheden…)

 7. Ah, dus daarom hebben al die blogsters in mooie oude huizen een kat! Kwam vorige week nog ter sprake met Iris, Anki & Yvonne, dat ik de enige zonder kat was ;). Ik hou gewoon echt niet van dieren, dus een kat om muizen te bestrijden zou voor mij een soort van vestzak-broekzak-ding zijn (klopt geloof ik niet helemaal qua uitdrukking maar je begrijpt vast wat ik bedoel). Hoewel ik dan weer liever een kat zou hebben dan muizen, dat wel. Zo’n beest schiet tenminste niet zo zenuwslopend alle kanten op in je ooghoeken (ik zag op een gegeven moment continu fantoom-muizen. Zoals ik nu fantoom-baby’s hoor huilen. Maar we dwalen af 😉

  Fijn in elk geval dat jullie over zijn!

  • Hhmmm… zo heb ik er nog nooit over gedacht. Maar misschien is er inderdaad iets gaande tussen bloggers en katten… Ik houd ook niet heel erg van dieren. En een hond vind ik echt veel te aanhankelijk en te veel werk. Maar katten vind ik wel cool. En ze zijn lekker zelfstandig. De vestzak/broekzak moest ik trouwens serieus eerst googlen….

   • Ja, daar zijn we dan wel weer snel in. Zodra we definitief wisten dat we gingen verhuizen heeft vriend het nieuwe internet geregeld. Daar is hij dan wel weer heel handig in….
    De spullen heb ik inderdaad nog ff snel gefotografeerd echt letterlijk voor het hele spul de doos in ging…

 8. Pingback: Work in Progress | Middleclasswhitegirl Blog

 9. Pingback: Ch-Ch-Changes coming up? | Middleclasswhitegirl Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s