Living Amongst Boxes…

…and a lot of tools isn’t that great. And even though I know they won’t be here forever and the house will look great at some point, the day to day isn’t very pleasant. Looking at all the cardboard that surrounds me makes me think of the nice little nooks and decoration in our old house. So today a little blast from the past (or last week). 

Advertisements

7 responses to “Living Amongst Boxes…

  1. Oh fijn dat je toch nog gauw wat hoekjes hebt kunnen fotograferen! En zit je nu al vanuit je nieuwe huis te internetten? Tjee, bij ons duurde het volgens mij echt weken (en heel veel vloeken) voordat wij eindelijk iets hadden wat op een fatsoenlijke internetverbinding leek!

  2. Jeetje, dat gaat snel, die verhuizing van jou! Ziet er super uit, jullie nieuwe huis, mooi en-suite. Je woont vlakbij Iris nu toch? Als je wilt, kan ik als ik terug ben van vakantie wel een pakje (of twee) Polaroidfilm voor je meebrengen uit Tilburg en afgeven als ik bij Iris ben. Heb je die verzendkosten niet. En kunnen we misschien meteen ‘n bakje thee drinken bij Iris, als je dat leuk vindt. In Tilburg zit namelijk een fotograaf (Tuerlings) die Impossible film verkoopt. Voor mij vlakbij. Liefs!

  3. Die klok! Die wil ik!

    • Dat dacht ik dus ook toen ik hem zag hangen bij mister orange. En toen was hij ineens weg… Daar baalde ik echt heel erg van. Gelukkig bleek dat vriend hem stiekem had gekocht voor mijn verjaardag. Ik ben er elke dag nog blij mee.

  4. Mooie verzameling! Moet je maar af en toe naar kijken als het uitzicht van dozen vervelend wordt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s