Vintage Fab(ric)

Another Fleamarket-Find. A whole lot of vintage fabric! And I’m very happy with it. But every time I look at it, a new idea pops in my head. So now I don’t know what to do with it. Should it be a: pouf cover/ big cushion for the bench/ dress for me/ hoodie cardigan for Mini /curtains/ duvet cover for Mini/ dungarees for Mini? I just don’t know anymore. I’m sure it will come to me eventually. But I don’t mind a little help!

Advertisements

12 responses to “Vintage Fab(ric)

  1. Lastig hรจ? Hier liggen ook nog wat van die stapels stof…

  2. Die stof is wel heeeeeeeeeeel gaaf, ik ben jaloers!!!! Ik zou lekker een jurk voor jezelf maken. ๐Ÿ™‚

  3. it would look soooo cute as fabric for reupholstering a chair!

  4. Kun je daar niet al die dingen van maken? Het ziet er in elk geval uit als een heeeele grote lap! ๐Ÿ˜‰ Mooi stofje hoor. Het lijkt me super leuk voor een tuinbroek, maar ook voor iets van meubels. Kun jij dat soort dingen zelf maken/stofferen? Misschien ook laten afhangen van de stugheid van de stof?

    • Haha, alles maken is ook de eerste gedachte in mijn hoofd. Maar ik ben bang dat het er dan uitziet alsof de stof over mijn huis (inclusief mijzelf en mini) heeft heen gekotst… Een tuinbroek lijkt me ook super, behalve dat een jurk voor mij dan wel afgeschreven is. Tenzij ik natuurlijk over mijn moeder/kind-unisex-kleding-fobie heen kom… ๐Ÿ˜‰

  5. Sowee, wat gaaf. Kijkt heel jaloers…. ๐Ÿ˜‰ Ik zou er een rokje van maken als de stof daar geschikt voor is. Of een gaaf groot kussen gecombineerd met een ander leuk (wollig) stofje. Echt goeie vangst!

  6. Wow, wat een gaaf stofje! Mooi plaid voor op de bank?

  7. En, weet je het al? Ik denk dat het niet zoveel uitmaakt wat je maakt, het wordt vast mooi met zo’n print. Maar wel moeilijk kiezen ja ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s