Whirl Wind Week

Last week got kind of crazy! There was work, and then on wednesday, I had my first two lectures of this semester (just 4 more months of lectures :-p) and then I basically worked the rest of the week. Including a whole day of filming @ a local hospital on a saturday. 6 days of work isn’t much fun! I missed spending time with Mini and the Boyfriend a lot. And being so busy, this little blog here, got neglected a bit… Hopefully this week will be better! A little bright spot though, we did manage to wall paper Mini’s room last week. I didn’t find the time (or light) to take a proper photo, so for now a Lomo taken with my iPhone. 

Advertisements

4 responses to “Whirl Wind Week

  1. Ben je na vier maanden dan klaar, of wacht er nog een scriptie o.i.d.? Mijn drukke weken beginnen over 2 weken weer….brrrr. Oh en tof behang!

  2. Mooi behang! Sterkte met je drukte!

  3. Het blijft echt een supermooi behangetje, goed dat je hem weer in gebruik genomen hebt in mini’s nieuwe kamer! (dat is voor mij echt zo’n serieus verhuisdilemma: dat ik dan een paar van mijn favoriete behangetjes die niet meer te krijgen zijn achter zou moeten laten… Al is er altijd wel volop nieuw leuks natuurlijk!)
    Ga je nog naar de carboot sale zondag?

  4. Fantastisch behang! Ben je inmiddels een beetje bijgekomen van de drukte? Of blijft het hectisch?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s