My Absence

I’ve been quite absent in the blogosphere this last week. My hectic schedule was rudely interrupted by a ‘lovely’ sinus infection. After a week of antibiotics, I’m finally starting to feel better. In between the sickness, I had to do some working and some studying. And after (barely) managing those, I couldn’t look at a single screen anymore. This let to my absence here. Feeling terribly sorry for myself, I did order myself a little present, a few paper items from psikhouvanjou. That relieved the pain a bit! šŸ˜‰ Another good thing: I’ll have a lot of catching up reading to do this week!Ā 

Advertisements

5 responses to “My Absence

  1. Hoera, daar ben je weer! Gelukkig gaat het weer beter, ook wel zo handig als je zo’n druk schema hebt. Oh en dat vogeltje en die papieren zakjes heb ik ook, het schrift kocht ik ooit bijna, maar net niet šŸ™‚

  2. He wat balen, ziek zijn moest verboden worden! Maar wel een goede reden om jezelf te verwennen met iets moois, goed dat je die aangegrepen hebt…
    En ik kocht dat schrift dus wel ooit helemaal, bij Mieke Willems in Antwerpen. Maar ik had daar dus niet helemaal voor naar Antwerpen gehoeven zie ik! šŸ˜‰

    • @ allemaal! Bedankt voor jullie zorgen om mijn afwezigheid! šŸ˜‰ Ziekte en drukte zijn gelukkig weer over! En nu heb ik alle tijd om bij te lezen op jullie blogs! šŸ˜‰

    • @ Nina voor het schriftje hoe je idd niet naar Antwerpen, dat kan gewoon vanuit je luie stoel. šŸ˜‰ Maar is het natuurlijk veel leuker om naar Antwerpen te gaan! Poeh, daar ben ik al lang niet meer geweest zeg. Dat wordt echt weer eens tijd…

  3. Ik maakte me al een beetje ongerust, maar je leeft nog. šŸ˜‰ Mooi dat je je weer wat beter voelt (zoiets ettert nog wel even door neem ik aan?) maar een hele goede reden om mooie spullen te kopen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s