We Rule the World

Somewhere this summer I bought a marble picture frame from the 30’s at a flea- market in the company of Iris. It turned out to be quite a hard frame to fill! A black and white picture made it look even more ancient (not in a good way though)  and a colored photograph just looked all wrong in this old frame.

A while ago I orded a lovely print by Hillary BirdWe Rule the World‘. And thinking about were to put the print I secretly hoped that it would go with the 30’s frame. And. It. Did. 

I think they look really well together. Who knew that all a marble frame needed was a beautiful colored print?

Advertisements

6 responses to “We Rule the World

  1. Ik vind het heel mooi! Maar kan me inderdaad voorstellen dat het geen 13-in-een-dozijn-ding is dat bij alles past. Maar nu komen de kleuren van de print een beetje terug in het marmer. Die print zit trouwens ook al tijden in mijn etsy-favorieten! (maar ja, daar zit zoveel in dat iets van tijden geleden snel ondergesneeuwd raakt ;))

    • @ nina inderdaad, de kleuren komen een beetje terug. Dat gebeurde met al het andere wat ik er in stopte dus niet! En deze zat ook al heel lang in mijn etsy lijst (goede smaak heb je zeg ;-)). En nu ik toch vrij weinig tijd had en geen urenlange etsy-zoektochten kon ondernemen, heb ik maar lekker wat dingetjes uit mijn ‘oude lijst’ bestelt.

  2. Ja! Dit is de perfecte combi!!

  3. Volgens mij art deco stijl? Ziet er erg leuk uit met die kaart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s