Things Don’t Always Work Out…

Sometimes you have a clear idea in your head and you’re thrilled when the real life version is just as good as the picture in your mind. But it doesn’t always work out! Lately I had two idea’s fail in real life. First there was the embroidered landscape I thrifted. Nothing seemed to work with this thing. Finally I thought, I’d try something like this. But it turns out, this technique doesn’t actually work on wool, Big Fail! Only thing I like is the ‘pixels’ inside the letters themselves.

Another Fail was my spray painting the bottom half of this thrifted cup. I hoped it would look like I dipped it in paint, to give the cup a bit of a cool edge. I don’t really know why but it didn’t really work for me. Perhaps I should have just dipped it in a big bucket of paint!

Well, these were my two fails of late, luckily I have a few more ideas! Hopefully they’ll turn out a little better. Did you have any Fails lately?

Advertisements

6 responses to “Things Don’t Always Work Out…

 1. Misschien ben je te streng voor jezelf, ik vind het allebei best goed gelukt!
  Maar ik kan niet in jouw hoofd kijken natuurlijk hoe het ideale plaatje eruit zag. 🙂

 2. Ik vind het ook niet zulke totale mislukkingen hoor! Dat kopje vind ik heel gaaf eigenlijk, lekker fel blauw. Maar ik geloof dat ik wel het idee wat je in gedachten had snap, dat je meer dat ‘gedipte’ gevoel dan zo’n strakke lijn wil. Misschien moet je de volgende keer de afplaktape (ik neem aan dat je die gebruikt hebt?) in een mooie golvende lijn knippen, wie weet krijg je dan wel het gewenste effect. En wel nog even blijven experimenteren hoor, want ik vind het veelbelovend!
  (kan zoiets daarna dan eigenlijk gewoon in de afwas? Of denk ik nu veel te praktisch?)

 3. Ik vind het kopje heel gaaf juist!
  Brengt me op een idee hoor.
  Wat voor n verf heb je gebruikt?
  Kan ie nog wel afgewassen?

 4. Ik vind het ook geen mislukkingen. Dat kopje is geweldig! Misschien als de tekst op het borduursel wat groter was geweest je meer het gewenste effect had gehad. Joh lekker toch, beetje experimenteren?!

  • @iedereen Dat is toch leuk om te lezen dat lang niet iedereen de ‘mislukking’ ziet die ikzelf wel zie! Thanks!
   @ mireille + nina nee, het is kan denk ik niet in de vaatwasser. Maar dit ‘kopje’ heeft stiekem het formaat van een kleine bloempot, dus daar gebruik ik het voor. Dus ik denk niet dat ik het ga uittesten 😀
   @ nina idd volgende keer dus meer vloeiende lijnen!

 5. Ik vind ze ook zo slecht nog niet! Maar ik heb hier ook een paar van die mislukkingen. Dat kopje met bundeltje kaarsen bijvoorbeeld: kaarsvet all over the place. In een paar seconden. Gelukkig had ik meteen foto’s gemaakt. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s